Prijzen

Bullitt bakfietsen zijn er in vele soorten. Met vele verschillende prijzen, van 1700 EUR voor een los frame tot bijna 8.000 EUR. Ook voor jouw budget is er dus wel een Bullitt optie samen te stellen. En zeker, het is een investering, maar je krijgt er een fiets voor terug die je dagelijks gaat gebruiken. Vergelijk dat eens met een andere bakfiets. En de fiets behoudt zijn waarde, hij is erg in trek, zowel nieuw als tweedehands.

Ik werk graag verschillende opties voor je uit, zodat je budget en functionaliteit met elkaar kunt afstemmen. Op deze pagina laat ik een aantal varianten zien. Of ga direct naar de prijslijst, waar je de prijzen voor de fietsen en bakken kunt bekijken. De prijzen zijn inclusief montage.

maar neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan stellen we samen de ideale Bullitt vast.

1. Bakfiets. Het woord zegt het al.

Het basismodel, met een simpele plastic bak.

Bullitt Clockwork, met Nexus-7 schakelsysteem. Terugtraprem achter, op het voorwiel een krachtige schijfrem. Schwalbe Marathon banden. Het zadel en stuur kun je met een simpel systeem zonder gereedschap binnen enkele seconden in hoogte verstellen.  EUR 2.690

2. De veelzijdige bakfiets. Van alle markten thuis!

Een mooie optie om boodschappen en kinderen in te vervoeren. Een licht aluminum bak (verkrijgbaar in alle framekleuren).

Bullitt Bluebird, Deore-20 schakelsysteem met honeycomb board en sidepanels. Inclusief hoes om je spullen droog te vervoeren. De hoes kan ook deels open als je bij voorbeeld kinderen vervoert. EUR 34.55

3. Elektrische luxe voor jou en je kinderen

Je kinderen worden met plezier naar school gebracht. En in alle weersomstandigheden droog. En met de elektrische ondersteuning fiets je fluitend door naar je volgende bestemming.

eBullitt Race – E6100 Steps motor met goede ondersteuning tot 100 kilometer. Automatische Di2 schakeling. De verlichting is gekoppeld op de accu. Canopy en luxe stoel met gordels voor 2 kinderen.  EUR 5.860

4. Control-A. Alle opties open. En dicht.

Zoek je een fiets die alle omstandigheden langdurig aankan? Dan is dit werkpaard een mogelijkheid. Al je spullen veilig afgesloten in een grote aluminium kist. Een plaat in het frame om je logo op te zetten. Elektrische ondersteuning van het meest krachtige Steps systeem op de markt.  Volle kracht vooruit!

eBullit Steps EP8 Major Tom – Convoy kist, Automatische schakeling, 11 versnellingen derailleur, vast display EUR 6.930