Kinderen

De ideale gezinsbakfiets

Wil je je gezin veilig vervoeren? En liefst ook nog een beetje sportief? Dan is de Bullitt de ideale bakfiets. Kinderen vinden rijden in de bakfiets het einde; lekker de wind in hun gezicht, en volledig zicht naar voren. Mieters vervoer van A naar B !

De Bullitt is ontwikkeld in Kopenhagen (Denemarken), waar 25 % van de gezinnen met een bakfiets rijdt. Dan moet je een goed concept hebben om een plekje te veroveren. En met succes; de Bullitt is sinds de introductie in 2008 een hit.

De Bullitt is ruim 10 kilo lichter dan z’n Nederlandse evenknie. En dat merk je. Waar veel ouders kiezen om de kinderen met de bakfiets naar school te brengen, om daarna op de normale fiets naar het werk gaan, ga je met de Bullitt niet meer tussendoor wisselen. Sterker nog, je ‘normale’ fiets kan de verkoop in, zo licht fietst deze bakfiets.  Geen extra fietsen meer in je schuur. 

De Bullitt heeft een oersterk frame en is nauwelijks breder dan een normale fiets. Daarmee blijf je op het fietspad enorm wendbaar. En met krachtige schrijfremmen sta je zo stil als het nodig is. Een veilig idee.

Maak een proefrit

Luxe kinderstoeltje

Kinderzitje voor 2 met gordels

De Bullitt kan voorzien worden van een luxe kinderzitje; hier kunnen 2 kinderen in alle comfort en veilig vervoerd worden; voor elk kind is er een gordel.

Verschillende bakken

Voor het vervoer van je gezin zijn er feitelijk 2 mogelijkheden; je kiest voor de Canopy, waarmee je kinderen in weer en wind droog zitten.

De tweede optie is de BBX bak, in bijpassende kleur (of een andere kleur, als je contrast leuk vindt). Bij de BBX bak wordt er standaard een hoes meegeleverd, die ook in delen open kan. Zo kun je je tassen en kinderen toch grotendeels afdekken en zijn ze goed beschermd tegen alle elementen.

BBX bak

Kleuren

De Bullitt is verkrijgbaar in 8 kleuren, en nu tijdelijk in gelimiteerde oplage ook in roze. Van klassiek zwart en race groen tot rood en geel; voor ieder wat wils!

Elektrisch en niet-elektrisch

De Bullitt kun je in allerlei varianten krijgen. Kies je voor elektrisch, dan heb je keuze uit 2 verschillende motoren, afhankelijk van je behoefte; ik adviseer je hier graag in.

Kies je voor niet-elektrisch, dan heb je tal van mogelijkheden voor schakelsystemen, type remmen etc. Ook hierin adviseer ik je graag. Mijn doel is niet om je de duurst mogelijke fiets te verkopen, maar een betaalbare fiets die bij jouw wensen en eisen past.

De bakfiets voor iedereen.

Ga je niet alleen op de bakfiets, maar ook je partner? Standaard zijn het zadel en stuur zonder gereedschap in hoogte verstelbaar. Binnen een paar seconden. Ideaal.

Alle onderdelen op de fiets zijn van topkwaliteit. Er zijn geen concessies gedaan om de prijs te drukken. En dat merk je in onderhoud en fietscomfort.

We hebben zelf wat mogelijkheden op een rijtje gezet. En we helpen je natuurlijk graag om een juiste keuze te maken en voor je gezin de onzin van jouw zin te scheiden.

Meer informatie en overtuigingsrit

Wil je een fiets waar je altijd met plezier op stapt, waarvoor je met plezier de auto laat staan. Waar je ook mee fiets als je niets te vervoeren hebt, maar je gewoon naar je werk fietst of bij iemand op bezoek gaat. Dan kies je voor de Bullitt. Je stapt voortaan glimlachend op je fiets. Zelfs als het regent.

Maak een proefrit Offerte of informatie

De prijzen voor een Bullitt starten vanaf 2.130 EUR.  En dat is best wat geld. Maar mocht je hem ooit willen verkopen, een Bullitt is erg waardevast. Hij is elke euro meer dan waard, nu en in de toekomst. Zie de prijzen, gedetailleerde prijslijst, maar ook de vergelijking met een andere populaire bakfiets.

Laat je overtuigen met een proefrit. Dan kun je ook alle vragen stellen.
Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies. Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan is het ook mogelijk om naar je toe te komen. Stap ik gewoon even op de fiets. Wel zo handig. No worries!

Stuur een berichtje via het contactformulier, of mail/bel via de gegevens onder aan elke pagina.

Vraag nu je offerte of persoonlijk advies hier aan!