over Wicked Bikes

Wicked Bikes is opgericht begin 2017 en verkoopt alleen Bullitt bakfietsen en zaken die daarbij horen (bakken, fietsaanhangers, etc).

Als je iets koopt, moet je het goed doen. En dan is Bullitt met afstand de beste bakfiets die je kunt kopen: snel, zeer sterk en voor wie wil, ook nog in diverse spetterende kleuren.

Toen ik zelf op zoek was naar een bakfiets om mijn gezin en boodschappen te kunnen vervoeren, twijfelde ik lang. Totdat ik de Bullitt tegenkwam. Na een proefrit was ik verkocht. Dit is een fiets die je gebruikt als je iets wil vervoeren, maar ook als ‘primaire’ fiets.

Een bakfiets koop je niet even op een zaterdagmiddag: het is een investering die jaren mee moet. Daarom geen webshop, maar Wicked Bikes gaat voor persoonlijke aandacht.  Je wordt geholpen om de juiste keuzes te maken in alle mogelijkheden die er zijn.

Niet om je meer te laten kopen, maar om je fiets uit te rusten met de juiste dingen. Niet alles is even nuttig voor jouw situatie. Ik wil dat je met plezier je fiets gebruikt die je elke euro waard vindt.

Kom dus gerust een proefrit maken. Of twee. Of drie, als je dat fijn vindt. Al ben ik ervan overtuigd dat je na de eerste rit al overtuigd bent.

Neem gerust contact op of, als je al beter weet wat je wil, vul het aanvraagformulier in.

Ik spreek je graag snel!