Keuzehulp: maak je Bullitt zoals jij wil

Alle varianten van de Bullitt bakfiets bestaan uit hetzelfde oerdegelijke en lichte aluminium frame. Maar daarna is het aantal mogelijkheden bijna ontelbaar.

Er zijn 3 belangrijke vragen die een antwoord verdienen.

1: Hoe wil je trappen?
2: Hoe wil je gezien worden?
3: Hoe wil je je kostbare bezit vervoeren?

Tegen de stroom in

De Bullitt is standaard al snel; sneller dan welke ander merk bakfiets dan ook. Maar wil je extra comfort omdat je bij voorbeeld vaak met zware belading fietst, altijd tegenwind hebt of je snel je kinderen wil ophalen van school om een koekje te gaan eten. Dan is de elektrische ondersteuning ideaal. Je hebt de keuze uit de Shimano Steps E6100 motor of de EP8 voor nog extra krachtige ondersteuning. Tot 100 kilometer ondersteuning op 1 acculading.

Kies je voor pure spierkracht, dan heb je de keuze uit diverse componentgroepen, afhankelijk van je wensen en budget.

Kleur bekennen

Misschien wel de belangrijkste keuze, kies je voor klassiek zwart, of ga je voor een mieterse kleur als Bollocks geel, Pino blauw of Race groen. Je kunt ook kiezen voor een kaal frame en zelf er je favoriete kleur op laten spuiten.

Aan de bak

Je kostbare bezit vervoeren wil je op de meest praktische manier.De BBX-bak is ontzettend veelzijdig en voegt weinig gewicht toe aan een fiets. Wil je in weer en wind een of meerdere kinderen vervoeren, dan is de canopy met kinderzitje een mooie optie. Dat kinderzitje past trouwens ook prima in de BBX-bak, voor als je kind wel tegen een druppel regen kan. De BBX bak is zonder meerprijs in dezelfde kleur als de fiets leverbaar. Dan heb je een strak geheel.

De meest simpele optie is een plastic bak. Leg je spullen erin en gas erop. De fanatieke doe-het-zelver kan ook zelf een bak bouwen.

Wil je een afsluitbare kist, dan bieden we daarvoor meerdere opties aan.

Goed begin

De belangrijkste keuzes heb je nu wel gemaakt. Daarnaast kan je je eigen Bullitt nog meer eigen maken door allerlei toevoegingen of aanpassingen: een billboard om op te adverteren, extra demping op het voorwiel als je de Belgische kinderkopjes wil bedwingen, automatisch licht (standaard bij de eBullitt). Kijk bij prijzen voor wat opties, maar we werken met liefde verschillende opties voor je uit, zodat je de perfecte keuze kunt maken.

Vraag nu je offerte of persoonlijk advies hier aan!