eBullitt EP8: de krachtigste Bullitt, nog krachtiger

Met trots introduceert Larry vs Harry de nieuwe eBullitt, de EP8 ; dit is de opvolger van de E8000; de meest krachtige Bullitt, nu nog krachtiger. En voor het eerst zal deze ook in naafversnelling te krijgen zijn.

Reserveer jouw EP8 eBullitt nu om als een van de eersten met de nieuwste fiets van Larry vs Harry te kunnen fietsen.

De EP8 motor, kleiner dan de vorige E8000 generatie.

De motor zelf is krachtiger gemaakt, met een maximaal koppel van 85nm in plaats van 70nm. Ondanks die kracht is de motor wel 300 gram lichter geworden. In ruil daarvoor zit er wel een zwaardere batterij op, die 504 wH capaciteit heeft, waardoor je langer en met meer lading kunt fietsen. 630 wH batterijen zijn ook te bestellen, voor nog meer actieradius.

Ook de bediening is verbeterd; met een sterk verbeterde app is het mogelijk om zelf tot in detail het systeem aan te passen aan je eigen wensen.

En via de knoppen op je stuur kun je kiezen tussen 2 profielen die je via de app gemaakt hebt. Ideaal als je je Bullitt op meerdere manieren gebruikt, of als er meerdere gebruikers van de fiets zijn, met ieder eigen wensen.

Meer informatie? Of wil je samen met Wicked Bikes de beste fiets voor je samenstellen?

Vul het formulier in om als een van de eersten met de nieuwste fiets van Larry vs Harry te kunnen fietsen. De vraag is groot, op dit moment bestellen betekent rond juni 2021 fietsen; ze worden uitgeleverd op volgorde van bestellen. Dus wacht niet te lang.

(alle specificaties nog onder voorbehoud)