Elektrische bakfiets: de eBullitt, de ultieme fiets

Met een oersterk maar toch slank frame, is de Bullitt uniek in zijn soort. Pijlsnel op spierkracht, maar als elektrische bakfiets heb je altijd wind mee met de eBullitt uitvoering. Heuvel-op voelt als een vlakke weg. En net als met de niet-elektrische Bullitt: enorm wendbaar, nauwelijks breder dan een normale fiets. Ook nauwelijks zwaarder: de elektrische versie is slechts 3 kilo zwaarder dan een standaard Bullitt, die met 22 kilo ook al lekker licht is.

Met bijna 100 kilometer trapondersteuning op 1 acculading is elke afstand met gemak te overbruggen.  De eBullit is te krijgen vanaf 4.575 EUR. Zo vervoer je je spullen of kinderen met alle luxe. Verkrijgbaar in alle 8 Bullitt kleuren. En voorop kies je de bak die bij je past.

eBullit elektrische bakfiets

Voorzien van trapondersteuning door het beproefde Shimano Steps systeem. Standaard gemak van Di2 schakeling, waardoor je automatisch altijd in de juiste versnelling fietst. Zo ben je altijd als eerste weg bij het stoplicht.

 De elektrische bakfiets van Larry vs Harry is voorzien van een Shimano Steps middenmotor; dit houdt het gewicht laag en houdt ook het zwaartepunt prima op de juiste plek.

Het display – hierboven de E6000 – van de Shimano Steps is duidelijk en van alle gemakken voorzien; je kunt er zelfs de Busch & Muller verlichting mee aan- en uitzetten.

Hij schakelt automatisch, maar wil je toch zelf schakelen, dan kan dat met de simpele bediening op het stuur. En stel je ook de gewenste ondersteuning in.

 Ideaal: De batterij is voorzien van een sleutel, met het Abus Key-alike systeem is dit dezelfde sleutel als je fietsslot. Geen extra sleutels aan je sleutelbos. Geen stopcontact in de buurt? Je kunt de batterij ook los opladen. Neem je hem ’s avonds gewoon mee naar binnen.

Vraag nu je offerte of persoonlijk advies hier aan!

Kies je voor de elektrische bakfiets, dan  heb je twee mogelijkheden: op basis van de E6100 of  EP8.

E6100 Elektrische bakfiets

vanaf 4.575 EUR

De E6100 is al sinds de introductie een Bullitt bestseller. Een krachtige motor die je soepel ondersteunt, met of zonder lading. Uiteraard ook voorzien van Di2 schakeling, verlichting is standaard en alle configuraties van bakken zijn mogelijk.

EP8 Elektrische bakfiets

vanaf 5.165 EUR

Het nieuwe Bullitt paradepaardje sinds 2021. Voorzien van de meest krachtige Steps motor op de markt, ontwikkeld voor elektrische mountain bikes. Dus een heuvel op met 100 kilo belading is geen enkel probleem.

Voorzien van een 11-42 schakelsysteem, voor het ultieme elektrisch schakelen.  Via bluetooth en een app kun je instellingen zelf aanpassen naar jouw eigen voorkeur.

Deze fiets is uitermate geschikt als je lange afstanden fietst met lading. Of veel heuvels tegenkomt die je makkelijker wil bedwingen.

Bij beide fietsen werkt de trapondersteuning  tot 25 kilometer per uur. En dat is snel genoeg op de weg. Voor prive-terreinen zijn er mogelijkheden om deze beperking uit te zetten, maar gebruik daarvan op de openbare weg is niet toegestaan.

Wil je meer informatie over jouw toekomstige eBullitt ? Neem zeker contact op! Of vraag  meteen een persoonlijke offerte aan.